Leir 2021

« Gå tilbake

Vi poster også oppdateringer fra leiren på Facebook og Instagram !

Hajolo kjære Oksnøianer! (Oppdatert 10. 05. 2021)

Yes! Da er vi endelig i gang med årets sesong. I dag tok vi imot 96 elever fra Lena ungdomsskole på Østre Toten. Det setter start skuddet for årets leirsesong. Her vasker vi hender, spriter overflater, aktiviseres i kohorter, spiser god mat og skaper minner for livet.

Som mange av dere vet kom vi også i gang 2 juni med leirskole i fjor og sommerleir fra 19 juni. Det vi har fått av signaler fra myndighetene og smittevernoverlegen i Råde kommune er at slik det ser ut nå vil sommerleir bli arranger i år som i fjor. Leirskolesesongen er som sagt i gang.

Gjennom sommeren 2020 hadde vi ingen smittetilfeller ei heller på leirskole som varte til 22 oktober. I år er vi, om mulig, enda mere forberedt da vi har masse erfaring vi ikke hadde i fjor.

Så igjen kjære Oksnøianer er vi klare for en ny sommer på øya som vi alle er så glade i.

Hvilke smitteverntiltak som gjelder 19 juni vet vi ikke enda, men vi har et godt samarbeid med Råde kommune og smittevernoverlegen der, og her blir det leir med alle de tiltak som er nødvendig.

Vår erfaring fra i fjor med kohorter, sol, varme, myggestikk, seiling, kano, ridning, fotball, volleyball, is og brus, vannski, tube kjøring, overnattingstur, disko, grilling, fiske, bading, skrubbsår, klatring, kose med kaniner, rappellering, mate griser, Oksnøen genser, bord tennis, perling og masse mer moro er at alt dette går super bra når vi tar enkle forhåndsregler og holder fokus på smittevern.

Normalt skulle vi ha sendt ut faktura på leiropphold 22. april, dette har vi holdt igjen da vi ønsket å komme i gang med sesongen før vi fakturerte. Når vi nå er i gang med leirdrift er det naturlig å starte faktura utsendelser. Vil starte utsendelsen i løpet av noen dager og dersom det er slik at det ikke skulle bli arrangert leir vil alle få restbetalingen refundert.

Avbestillingsfristen for årets leir gikk ut 1 mai, men er det noen som nå ønsker å booke av nå kan dere gjøre det frem til 18 mai klokken 18.00.

Oksnøiansk hilsen fra alle oss på øya!

Ytterligere detaljer

Se vår smittevernsveileder.

Oppdatert 11.06.2021 Innen man kommer på leir må man ta stilling til følgende:

Dersom svaret er ja på ett av disse spørsmålene ber vi deg bli hjemme, og ikke komme på leir før situasjonen din er endret.