Events

« Gå tilbake

Vi poster også oppdateringer fra leiren på Facebook og Instagram !

Oksnøen Event tilbyr skreddersydde arrangementer i mange ulike varianter og størrelser. I naturskjønne omgivelser fokuserer vi på spennende aktiviteter som utfordrer enkeltindividet, krever kommunikasjon og samarbeid, og styrker lagånden. Vi hjelper deg med inspirere og motivere dine ansatte gjennom våre aktiviteter som vi tilpasser for dere.

Vi arrangerer: kurs og konferanse, møter, jubileum, kick-off og seminarer med tilrettelagte aktiviteter, og deilig mat og drikke med eller uten overnatting.

Kontakt oss

Praktisk informasjon

Vi kan tilby et meget variert tilbud av aktiviteter som vannskikjøring, wakeboard, padling av kano og kajakk, seiling, fjellklatring, rappellering, taubane, fotball, volleyball, pil og bueskyting, øks-kasting, tautrekking, hinderbane (low rope course), fiske, bålkvelder, grillaftener.

I tillegg til dette har vi et aktivitetsområde hvor utgangspunktet er å utfordre seg selv og temaet man jobber i. Vi har hinderbane "rope course" hvor man balanser fra 5 til 9 meter over bakken på ulike hindre, en 60 meter lang taubane hvor man selv må rappelere seg ned 15 meter. Samtidig som dette pågår utfører deltagerne teambyggende aktiviteter på bakken med ulike vanskelighetsgrader.

Noen av aktivitetene vil foregå i selve leiren mens andre aktiviteter foregår andre steder på øya eller ute i Vansjø. Vi vil tilrettelegge sammensetningen av aktivitetene ut fra bedriftens behov, antall deltagere, årstid og valgt arrangement.

Aktivitetene kan kombineres med et Mat & Vin kurs, hvor deltageren selv er med på å tilrettelegge og lage flere retter sammen med kokker, og en vinekspert som gjør kvelden til en spesiell og smakfull aften.

Oksnøen har alltid gode menyforslag, og vi legger stor vekt på det vi serverer våre kunder.

Den feststemte turen

Den røffe turen

Den ultimate turen

Skreddersydd tur

Kanotur med instruktør som tar deg gjennom friluftslivets gleder. Denne tuen kan kombineres med fjellklatring, rappellering, fisking med stang og garn, og for ikke å glemme markfiske. Vi sørger for god mat og hygge. Turen kan vare alt fra en ettermiddag til flere dager.

Villmarkstur

Her legger vi opp til at våre instruktører tar dere med ut i naturen med det som mål å være selvhjulpne. Alt av mat og utstyr tas med i kanoene ved avreise. Her er det ikke anledning til å motta forsyninger før turen er ferdig. Underveis vil det bli opplæring i kart og kompass, tenning og sikring av bål, å sette opp gapahuk, og fisking. Villmarksturene er veldig spennende og noe vi virkelig anbefaler.

Innkvartering

På leiren arrangeres seminarer, kurs/konferanser, jubileum og møter for grupper fra 30 til 300 med muligheten for overnatting for inntil 100 personer i tidsrommet 1. mai til ca 20. juni, og fra ca 20. august til 15. september. I tidsrommet 15. september til 1. mai tar vi grupper opp til 100 deltagere.

Ta gjerne kontakt med Bengt på 90677806 eller Eivind på 90992202 for ytterligere informasjon.