Høstleir

« Gå tilbake

Søk jobb nå!
Vi poster også oppdateringer fra leiren på Facebook og Instagram !

Etter en ny super Oksnøiansk sommer har vi fått mange henvendelser om en egen leir i høstferien. Vi knaller derfor igang med leir fra lørdag 28. september til fredag 4. oktober. Prisen er 5250,- per deltager. Dette blir en spesiell leir for dere som er født i 05, 06 og 07.

Det kommer til å bli klatring, rappellering, motorbåter og fisking med garn. Det blir disko, matkveld, lapper og vafler, perling og spill, vannski og tube, overnattingstur, pil og bue skyting, luftgevær og ridning. Vi skal på kanotur med lunsj i det fri, det blir båthusfest og deiling avslapning i Skyss stasjonen med peisen på og stearinlys på bordet og ikke minst masse gamle og nye venner. Som dere vet har Oksnøen ubegrenset med muligheter så vi skal stå klare for masse aktivitet og ikke minst den Oksnøianske stemningen som betyr mye kos og hygge.

Bookingen starter umiddelbart og den gjøres gjennom skjemaet under. 1. september vil vi ta en opptelling og om det er nok deltagere vil det bli høstens kuleste uke ever. Ved booking vil dere få tilsendt bekreftelse på plassen og den er bindende. Betaling skal ikke gjøres før det er bekreftet at vi har nok bookinger. Alle praktiske detaljer vil dere få tilsendt før oppholdet.

Gleder oss til å se dere i oktober!

Book nå

Tidsrom Dager Pris
Høstleir lørdag 28. september til fredag 4. oktober 7 Dager 5 250,- booking avsluttet
Høstleir — 5 250,- lørdag 28. september til fredag 4. oktober (7 Dager) booking avsluttet